6η Ημερίδα Διατροφής ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9.10.21

Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου

Η 6η Ημερίδα Διατροφής της εταιρείας ΕΜΠΑΚΑΝ θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Λαϊκού Νοσοκομείου με θεματολογία που σχετίζεται με τη διατροφή στα μεταβολικά νοσήματα, αλλά και την άσκηση, την ψυχολογία και την τεχνολογία των τροφίμων. Η Ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται για θέματα διατρφοής και ποιότητας τρόπου ζωής.

Οι Ημερίδες Διατροφής τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν μία ευκαιρία για συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα διατροφής και καρδιαγγειακού κινδύνου, για πάνω από 250 άτομα κάθε χρόνο, με ένα πολύ ζωντανό και διαδραστικό τρόπο που κάθε χρόνο συμβάλει στη μεγάλη τους επιτυχία και αποδοχή από τους συμμετέχοντες.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ΥΒΡΙΔΙΚΑ, με τη φυσική και ενεργή συμμετοχή των συνέδρων αλλά και την ταυτόχρονη παρακολούθησή του από Επαγγελματίες Υγείας μέσω Διαδικτύου, σε εναρμόνιση με το εξαγγελθέν Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην online φόρμα συμμετοχής.

Σε περίπτωση που για επιδημιολογικούς λόγους επιβληθεί από την Πολιτεία απαγόρευση συνεδρίων με φυσική παρουσία, η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί καθ΄ ολοκληρίαν διαδικτυακά.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Χάρης Δημοσθενόπουλος

Το άρθρο HΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό | General Hospital of Athens "LAIKO".