Υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων σε τρόφιμα: Ποιοι είναι πιθανώς επικίνδυνοι και ποιοι ασφαλείς – Τι ανακοίνωσαν ΕΦΕΤ και EFSA

Περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος χημικών ενώσεων που λαμβάνονται κυρίως από την απόσταξη και τη διύλιση του πετρελαίου. The post Υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων σε τρόφιμα: Ποιοι είναι πιθανώς επικίνδυνοι και ποιοι ασφαλείς – Τι ανακοίνωσαν ΕΦΕΤ και EF...

Περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος χημικών ενώσεων που λαμβάνονται κυρίως από την απόσταξη και τη διύλιση του πετρελαίου.

The post Υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων σε τρόφιμα: Ποιοι είναι πιθανώς επικίνδυνοι και ποιοι ασφαλείς – Τι ανακοίνωσαν ΕΦΕΤ και EFSA appeared first on Iatropedia.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ