Τραγωδία Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι 7 τραυματίες στις ΜΕΘ – Σήμερα η κηδεία της εργαζόμενης του ΑΧΕΠΑ

Είκοσι οκτώ (28) ασθενείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας, μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. The post Τραγωδία Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι 7 τραυματίες στις ΜΕΘ – Σήμερα η κηδεία της εργαζόμενης του ΑΧΕΠΑ...

Είκοσι οκτώ (28) ασθενείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας, μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

The post Τραγωδία Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι 7 τραυματίες στις ΜΕΘ – Σήμερα η κηδεία της εργαζόμενης του ΑΧΕΠΑ appeared first on Iatropedia.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

«Αυτά τα τρόφιμα μας κρατούν υγιείς, χορτάτους και γεμάτους ενέργεια σε κάθε εφημερία»

Δύο γιατροί επειγόντων περιστατικών από τις ΗΠΑ εξηγούν ποια είναι τα καλύτερα τρόφιμα για τις απαιτητικές περιστάσεις.
The post «Αυτά τα τρόφιμα μας κρατούν υγιείς, χορτάτους και γεμάτους ενέργεια σε κάθε εφημερία» appeared first on Iatropedia.

Healthview
Αλτσχάιμερ: Πώς τα μάτια αποκαλύπτουν εάν υπάρχει η νόσος

Λένε πώς τα τα μάτια είναι ένα παράθυρο στην ψυχή. Είναι όμως κι ένα παράθυρο στην υγεία του. Τα μάτια… όπως δείχνει τώρα μια νέα έρευνα, μπορούν να αποκαλύψουν εαν κάποιος πάσχει από Αλτσχάιμερ. «Το μάτι είναι το παράθυρο στον εγκέφαλο», δήλωσε η οφθαλμίατρος Dr. Christine Greer, διευθύντρια ιατρικής εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων στο […]

Το άρθρο Αλτσχάιμερ: Πώς τα μάτια αποκαλύπτουν εάν υπάρχει η νόσος εμφανίστηκε πρώτα στο HEALTHVIEW.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ