Τέμπη: Εντός της ημέρας το πόρισμα της ΕΔΕ για τον Επιθεωρητή του ΟΣΕ, παραδίδεται στον Εισαγγελέα

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, το οποίο θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση. The post Τέμπη: Εντός της ημέρας το πόρισμα της ΕΔΕ για τον Επιθεωρητή του ΟΣΕ,...

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, το οποίο θα παραδοθεί στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση.

The post Τέμπη: Εντός της ημέρας το πόρισμα της ΕΔΕ για τον Επιθεωρητή του ΟΣΕ, παραδίδεται στον Εισαγγελέα appeared first on Iatropedia.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

«Αυτά τα τρόφιμα μας κρατούν υγιείς, χορτάτους και γεμάτους ενέργεια σε κάθε εφημερία»

Δύο γιατροί επειγόντων περιστατικών από τις ΗΠΑ εξηγούν ποια είναι τα καλύτερα τρόφιμα για τις απαιτητικές περιστάσεις.
The post «Αυτά τα τρόφιμα μας κρατούν υγιείς, χορτάτους και γεμάτους ενέργεια σε κάθε εφημερία» appeared first on Iatropedia.

Healthview
Αλτσχάιμερ: Πώς τα μάτια αποκαλύπτουν εάν υπάρχει η νόσος

Λένε πώς τα τα μάτια είναι ένα παράθυρο στην ψυχή. Είναι όμως κι ένα παράθυρο στην υγεία του. Τα μάτια… όπως δείχνει τώρα μια νέα έρευνα, μπορούν να αποκαλύψουν εαν κάποιος πάσχει από Αλτσχάιμερ. «Το μάτι είναι το παράθυρο στον εγκέφαλο», δήλωσε η οφθαλμίατρος Dr. Christine Greer, διευθύντρια ιατρικής εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων στο […]

Το άρθρο Αλτσχάιμερ: Πώς τα μάτια αποκαλύπτουν εάν υπάρχει η νόσος εμφανίστηκε πρώτα στο HEALTHVIEW.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ