Νίκος Τζανάκης στο iatropedia.gr: Τέλη Αυγούστου η αποκλιμάκωση στα νοσοκομεία “αν δεν έχουμε πρόβλημα με τα πανηγύρια…”

Συνεχίζεται η πίεση στο ΕΣΥ, παρά την αργή αποκλιμάκωση της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού, με τα κρούσματα Covid να υποχωρούν σταδιακά. Οι νέες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία αυξήθηκαν περαιτέρω κατά 10% αυτήν την εβδομάδα, κυρίως στις απλές ...

Συνεχίζεται η πίεση στο ΕΣΥ, παρά την αργή αποκλιμάκωση της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού, με τα κρούσματα Covid να υποχωρούν σταδιακά. Οι νέες εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία αυξήθηκαν περαιτέρω κατά 10% αυτήν την εβδομάδα, κυρίως στις απλές κλίνες Covid, καθώς δεν πιέζονται οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. “Ανάσα ανακούφισης”, ωστόσο, δεν θα πάρει το σύστημα Υγείας πριν από τα τέλη Αυγούστου, όπως δηλώνει στο iatropedia.gr ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.

The post Νίκος Τζανάκης στο iatropedia.gr: Τέλη Αυγούστου η αποκλιμάκωση στα νοσοκομεία “αν δεν έχουμε πρόβλημα με τα πανηγύρια…” appeared first on Iatropedia.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ